Elämäni kiireisintä aikaa. En muista että liikkeessäkään olisi ollut niin kiire kuin nyt. Sen jälkeen kun tein päätöksen luopua tavaroista, täällä on käynyt asiakkaita. Nettikauppa toimii ja kiirettä riittää aamusta iltaan. Jokainen tavara mikä menee on pois täältä pölyämästä. Samalla teen inventaariota. On ilmaantunut muutama ostajaehdokaskin koko loppuvarastolle. Voi sitä onnen päivää jos näistä romuista pääsisi eroon, ihan kaikista. Saisi vaikka joulupöydän kattaa kauniisti siistiin kotiin. Romujahan ne ovat vain minulle, priimatavaraa ovat kaikki.

Huomaattekos, elämänilo ja elämänhalu ovat taas palanneet. Sen ovat aiheuttaneet ihanat asiakkaat ja te kaikki jotka kannatte minua sydämissänne.

Onnellinen olen myös siitä, että tämä uusi lääkäri Olga on ottanut minut myös sydämeensä. Hän valoi minuun sellaista toivoa, minkäluulin jo olevan mennyttä. Eilen aloitin uuden lääkkeen, Afinitorin. Lukekaapas netistä googlettamalla everolimuusi. Sieltäkin tuli uutta uskoa tähän lääkkeeseen. Everolimuusi....kuulostaa melkein hienolta automerkiltä. Hienoahan se on jos sellaisia tuloksia saa mitä kirjoituksissa annettiin ymmärtää. USKON siihen, että kasvain saadaan hillittyä. Painokin on kohta kuukauden pysynyt samana. Ei ripulia eikä mitään pahoja oireita, Nythän niitä taas saattaa tulla mutta mitä siitä, ne menevät taas aikanaan ohi. Yskä on ehkä pahin haitta tällä hetkellä. Keuhkopussin ympärillä on niin paljon s-moskaa, että se vähän ahdistaa. Siitähän se lääkkeen vaikutuskin on helppo tarkistaa jos yskä vähenee. Tosin olen nyt joutunut pöllyttämään kankaita ja lankoja ja se lisää yskänärsytystä.

Maititytölle: Muutama kerä valkoista Jannea löytyy, mutta menen kohta tarkistamaan Maija ja Jannetilanteen. Sitä saattaa löytyä vielä lisää.Laitan vaikka tekstarin.

Puuvillalankoja ei enää ole kovin paljon, melkein ovat yksittäiskeriä per väri.

Nyt menen jatkamaan touhuamista. Kiva tietää että olen ajatuksissanne. Kyllä minäkin tuossa nappienlaskemisen lomassa ajattelen teitä lämmöllä. Pysytään positiivisina, kyllä se siitä :-)))))