Tuli mieleen, että olisi kai aika taas kertoilla vähän kuulumisia.

Silloin kun Unelma kävi viimeksi hakemassa sukkalankoja, hän vinkkasi mulle yhdestä lehtikirjoituksesta. Se kertoi syöpää sairastavasta naisesta jolle ei enää sytotkaan auttaneet. Hän meni sitten kiinalaisen lääketieteen asiantuntijan luokse ja olo koheni jo kuukaudessa paljon. Sehän rupesi minua kiinnostamaan ja soitin sille asiantuntijalle. Hän ottaa Lahdessa vastaan ja on nimeltään Nina Haavisto. Ninan haastatteluja on pari kappaletta nähtävissä myös Mtv3 katsomossa Studio55 arkistoissa.

Kun juttelin Ninan kanssa puhelimessa hän kyseli mitä olen viime viikon aikana syönyt. Sanoin, että en taida edes kehdata kertoa. Ruokahalua ei paljoa ole ollut ja syönti on ollut vähän pakkosyöntiä. Käytin paljon maitotuotteita koska ne menevät helposti alas. Banaaneja kului myös aika paljon.

Sitten Nina rupesi luettelemaan kiellettyjä tuotteita. Maitotuotteet ensimmäisenä pois. Kiellettyjen listalla myös vehnä, kaura ym kotimaiset viljat, banaani, sitrushedelmät ja paljon muuta mitä löytyikin juuri sopivasti jääkaapista. Mietin pari päivää että mitä sitä nyt sitten syötäisi. Osaisinko laittaa Ninan neuvomia ruokia jne. Sitten kauppaan ja mukaan tuli kassillinen sallittuja ruokia.

Seuraavana aamuna hirssipuuron keittoon. Eihän se paljon miltään maistunut kun ei sokeriakaan saanut ripotella päälle. Alas se meni kuitenkin. Tämä alkoi siis viime maanantaina. Jatkoin neuvotulla tavalla ja kummasti kaikki salloittu maistuikin hyvältä. Tein nimittäin vielä viikonloppuna "hyvästi hyvä ruoka" pizzan, mutta sepä maistuikin ihan pahvilta. Pienen palasen sain syötyä ja thats it.

Olen viime aikoina nukkunut aamuisin tosi pitkään. Eilen jostain syystä heräsin pirteänä jo 6.30 ja touhusin jo aamulla kaikenlaista. Huomasin myös, että vasen korva joka on ollut kauan lukossa on nyt auennut. Nukun öisin paremmin vaikkakin lääkitys saataa aiheuttaa unettomuutta. Eilen oltiin naapurini kanssa keskustassa asioilla ja huomasin aina välillä että hän jotenkin tarkkaili mua. Mietin että mikähän mussa on vikana. Sitten hän tokaisi. Sähän olet tänään pelkkää hymyä. Itse asiassa mulla oli tosi hyvä olo. Jos neljässä päivässä tapahtuu tällaisia muutoksia niin mitä sitten kuukausien aikana. Ensi viikon lauantaina eli 25.9 mulla on Ninan luo aika. Sitten hän tekee pulssidiagnoosin ja katsoo kielen. Niin...se kielikään ei enää ole aamuisin tahmaisen peitteen peitossa vaan suu tuntuu ihan normaalilta.

Tänään luonani kävi yksi tuttu ja kerroin hänelle tästä. Hän kertoikin, että oli kuukausi sitten käynyt vastaavanlaisessa. 38 ruoka-ainetta oli poistettu ruokalistalta ja hän sanoi voivansa nyt paljon paremmin.

Nyt taas takaisin hommiin. Ihmiset ovat nyt huomanneet, että Ompelurasiassa on loppuunmyynti ja näin illat kuluvat nappeja laskiessa ja nettiä päivittäessä.

Kerron taas kuulumisia kun tulee jotain uutta. Halit teille kaikille. Mukavaa kun kuljette mukana :-)