Ensimmäinen hoito ryhmälle annettu. Normaalisti siihen riittää varttitunti, mutta jostain syystä havahduin ja huomasin, että 40 minuuttia oli mennyt. Ehkäpä siellä oli joitain jotka tarvitsivat hiukan enemmän. Tulevaisuudessa hoitopäivät ovat maanantai ja torstai klo 21. Näin ei kenenkään tarvitse ihmetellä milloin sitä energiaa tulee. Muistathan, että reiki ei ole mikään hokkuspokkushoito. Joillakin voi mennä useampikin kerta että mitään konkreettista ei tunnu. Kokemukseni mukaan ainakin kivut saattavat hellittää nopeastikin ja uni voi ruveta tulemaan helpommin. Itse heräsin tänä aamuna klo 6 pirteänä eilen tekemäni hoidon jälkeen.  Itse asiassa tein ryhmällekin hoidon jo iltayöstä kun tuli tunne, että joku teistä tarvitsee sitä heti. Toivon mukaan tästä löytyy apua edes muutamille.

Ulkona oli taas tullut reippaasti lunta. Ainakin 7-10 cm muutamassa tunnissa. Parin viikon päästä siellä saattaa näyttää jo ihan toisenlaiselta. Kyllä se talven selkä kohta katkeaa. Muistan kun muutin tänne taloon mekein 9 vuotta sitten syksyllä. Tervetuliaisiksi omenapuu notkui hedelmistä ja pääsin heti keittelemään omppuhilloa. Myöhemmin puuhun tuli laikkutauti joka tappoi sen lopulta. Jospa tänä keväänä saisi ostettua jonkun omenapuun taimen. Kasvihuonekin odottaa kasaamistaan. Paljon on työtä kunhan tuo lumi tuosta antaa periksi.

Eilen illalla ja tänä aamuna brodeerasin pari tyynyliinaa ja siitä tuli taas potku johonkin uuteen. Tein muutaman brodeeratun merkin, tyttömerirosvon. Huomenna on vuorossa merirosvokapteeni. Kunhan saan ne viimeisteltyä, laitan tännekin kuvia niin näette mitä kaikkea täällä näpertelen. Huomenna pitäisi soittaa koirakaverin isännälle ja kysellä koska musta ystäväni taas pääsisi tänne rapsuteltavaksi. Silloin kun koira on täällä en oikein malta tehdä mitään erikoishommia, ellei joku ole tilannut jotain. Se on minulle sellainen rentoutuskaveri. Siinä vierekkäin lötkötellessä unohtuvat sairaudet, laskut ja kaikki muukin vähemmän hauska.

Sain muuten aamulla noiden jalkojen hoitoon hyvät neuvot tablettihoitajalta. Ystäväni oli tulossa käymään ja hän toi tullessaan apteekista Calmuril voidetta. Olin hoitanut jalkoja ihan väärin eli ymmärtänyt ohjeet väärin.Liian paksua voidrtta kovettumiin. Se vain tukkiine.Tämä uusi voide on nyt ohuempaa ja sen pitäisi poistaa kovettumat.. Ei siis ihme että kipeytyminen vain jatkui. Katsotaan parin päivän päästä kun liottelen jalkoja ja rasvaan tuolla uudella rasvalla. Voivat kohta olla paremmat kuin uutena:-)

Kiva ettei huomenna ole pakko lähteä rämpimään tuonne lumeen. Voi touhuta kotona ja katsella lumisadetta lasin läpi. Jossain on pussi rairuohoa jemmassa,mahtaisiko tuo löytyä lähiaikoina.

Nyt vielä kertaalleen rasvat koipiin, sukat jalkaan ja pehmeiden vällyjen väliin nauttimaan unesta.