Piti tulla taas riipustamaan muutama sananen tänne. Innostuin neulomaan Revontulihuivia eikä muut työt nyt sitten paljon maistukaan. Ruokaakin pitäisi laittaa mutta vielä tämä kerros jne. Luulin ohjeen perusteella huivia supervaikeaksi mutta nyt on jo yli 80 kerrosta neulottu. Kärsimättömänä ihmisenä harmittaa tietty se kun kerrokset hidastuu koko ajan kun silmukat lisääntyy.

Ihana päivä ulkona. Lämpenis nytvielä niin paljon, että räystäät rupeisivat tippumaan.Sitten olis oikein kevään fiilis. Hyvä kuitenkin näinkin:-)

Sairaudesta sen verran, että keuhko tuntuu vähän tukkoiselta. Liekö taas keräämässä nestettä. Toinen vaihtoehto on se kokoaikainen neulominen. Lihaksetkin tuntuu välillä melkein kramppaavan. Pitää vaan muistaa pidellä taukoja välissä. Niin, huivin väreinä ovat vaaleanharmaa, luonnonvalkoinen ja vaaleanpunainen.Aika kiva neuloa vaaleista väreistä.

Lupasin tänään tehdä pojalle pitsaa kun hänen loma loppuu kohta. Itse saa kyllä tulla maistamaan suolan kun mulla se on ihan arpapeliä tämä maustaminen. Toivottavasti tulee hyvää. Nyt katsomaan Derrickiä ja mitäs muuta kuin puikot suihkimaan, Palailen taas, viettäkää aikaa ulkoillen:-))