P&P en rupea tänne listaamaan minulta kiellettyjä ruokia sen enempää eikä homma ole kuin vasta alussa. Vasta sitten kun diagnoosi on tehty saan minulle henkilökohtaisesti tehdyn ruokavalion. Se voi taas jollekin toiselle viedä koko homman ihan metsään.

Jos on jotain terveysongelmia, kehotankin ottamaan yhteyttä Ninaan tai johonkin muuhun kiinalaisen lääketieteen harjoittajaan. Uskoakseni niitä löytyy ympäri Suomea. Silloin saa juuri siihen omaan tilanteeseen sopivat ohjeet.

Olin tänään muutaman tunnin lapsenlikkana naapurissa. Afrikan tähteähän sitä joutui pelaamaan. Kyllä noiden mukuloiden kanssa on mukava olla ja touhuta. Hehän ovat niitä maailman aidoimpia ihmisiä. Aika kuluu nopeasti pelatessa ja höpötellessä. Mukavaa kun on myös noita pikkuihmisiä ystävinä.

Pitäisi vissiin mennä taas kehittämään jotain ruokaa. Syön nyt ihan muutaman tunnin välein mutta silti nälkä kerkiää jo kouraista mahaa siinnäkin välillä. Sitten aion vaan katsella telkkaria ja löhötä eikä sauhuta mitään erikoista. Mukavaa perjantai-iltaa teillekin.

Muistakaahan Ompelurasian loppuunmyynti netissä. Kerro kavereillesikin tästä sivustosta.