En ole pitkään aikaan ehtinyt kirjoitella tänne. Aamukahvin jälkeen pihalle, siellä riittää tekemistä. Niin riittäisi kyllä sisälläkin, mutta ulkoilma vie voiton.

Ensimmäiset 2- 2,5 viikkoa sen lääkärissäkäynnin jälkeen olivat aika kauheita. Sain ne uudet lääkkeet ja sivuoireet alkoivat melkein heti. Kämmeniin tuli ihottumaa, joka näytti siltä kuin niitä olisi paistettu uunissa vähän liian kauan. Kipeiksikin ne tulivat, samoin jalat. Päätä särki, vatsa oli sekaisin ja tuntui jo välillä aika toivottomalta. Soitin lääkärillekin ja hän sanoi, että ne ovat ihan normioireita. Eipäs lääkärikään huomannut sanoa, että oireet voivat hävitä ajan kanssa. Onneksi meilailin Kartsalle ja hän kertoi, että oireet olivat hävinneet. Nyt ne ovat melkein hävinneet minultakin. Tosin kädet kuoriutuvat nyt, mutta osittain normaali väri on jo palautunut. Vatsakin pysyy aisoissa kun vähän katsoo mitä syö. Maitotuotteet eivät oikein sovi, vaikka olisivatkin laktoosittomia. Juustoa kyllä voin syödä.

En ole koko sairauden aikana päässyt oikein mihinkään kauemmas kotoa, koska Sutentista jalat olivat tosi kipeät. Nyt tuntuu vähän oudolta kun voi vaikka vähän juostakin eikä satu. Viime lauantaina kävin oikein bilettämässä. Olin kutsuttu yhteen tapahtumaan, missä oli paljon vanhoja tuttuja. Mietin pitkään uskallanko lähteä. Viime tingassa lyhensin housut, väri päähän ja menoksi. Ette kuulkaa usko, miten hauskaa oli. Siellä oli rautalankabändi soittamasssa ja tuli rokattua oikein kunnolla ! Onneksi päätin lähteä. Keho pysyi hyvin kasassa ja kesti sapuskatkin hyvin. Nyt sitten jaksaa taas kitkeä ja kuokkia ja se tieto, etten ole kodin vankina, antaa tosi hyvän mielen.

9.6 on seuraava lääkärikäynti, mutta siinä nyt ei kuvata, otetaan vain verikokeet ja katsotaan miten olen lääkettä sietänyt.

Nyt taidan painua taas ulos, siellä on nyt niin ihana kesäaamu. Reikitykset olen tehnyt normaalisti. Älkää olko huolissanne vaikka minua ei nyt näykään täällä niin usein. Nyt nautin kivuttomasta olosta ja siitä, että jaksan jopa tehdäkin jotain. Käyn aina välillä ilmoittautumassa:-))

Voikaa hyvin ja nauttikaa joka päivästä. Halauksia!!!