Eilen kun menin siihen tyhjennykseen olin siinä uskossa, että keuhkopussi on yli puoleen väliin täynnä nestettä. Niinhän se lääkäri minulle maanantaina sanoi.

Pistämässä oli tosi mukava vanhempi herrasmieslääkäri. Hän katsoi ultralla ja sanoi, ettei siellä paljon mitään ole. Puoli litraa oli valutuksen saalis. Olin sitä ennen haravoinut aika rankasti ja se jotenkin helpotti oloa. Kysyinkin,  että voiko ruumiillinen työ poistaa nestettä itsestään. Niin kuulemma voi käydä. Joku pieni erehdys siinä arvioinnissa ehkä kävi. Muistikohan lääkäri ottaa huomioon, että makasin selälläni kuvassa. Silloinhan se lätäkkö leviää koko keuhkon alueelle. Joka tapauksessa, näin vähän nestettä ei vielä ikinä ole kahden kuukauden aikana kertynyt. Aina on ollut reilusti yli kaksi litraa. Neste oli taas kirkasta, josta lääkärikin oli selvästi iloinen:-)

Mulla on nyt uusi lelu, mutta kerron siitä seuraavassa postauksessa. Nyt alkaa House ja  reikihoidonkin aika on nyt.

Jos joku miettii vointiani, se on kaikinpuolin hyvä. Jalkaoireita on vähän ja vatsaoireita myös, mutta tuntuu siltä, että lääke puree....tai sitten vaan kuvittelen. 9.6 on jo seuraava käyntiaika lääkärille eli hyvä hoito jatkuu:-))

Nauttikaa reikistä ja lämpimästä illasta !!

Ja kiitos ja halaukset kaikista positiivisista ajatuksistanne. Välillä tuntuu kuin olisin pumpulissa joten ne tulevat kyllä perille.