Olen tänään taas lisännyt kaupan sivuille tavaraa..mitä milloinkin käteen tarttuu. Välillä olen lueskellut muiden blogeja. Niistä löytyy koko elämän kirjo. Sairaudet, suru ja myös onnellisuus. Sydäntäriipaisevia juttuja mitä kaikkea kanssaihmiset kokevat. Kaikille teille voimaa toivon sydämestäni.

Pohdin taas tänään sitä miten onnellinen olenkaan. Aika kummallista, että vaikka tiedän, että sisälläni on syöpä, olen ehkä onnellisempi kuin vuosiin. Nyt on aikaa oikeasti keskittyä asioihin joita töissäkäydessä ei edes huomannut. Luontoon, kanssaihmisiin, omiin tunteisiin ja muiden sekä itsensä huomioonottamiseen. Se tuntuu tosi hyvältä. Olenko vihdoinkin oivaltanut jotain tärkeää. Kun pää on umpiluuta, siihen oivaltamiseen menee aika monta vuosikymmentä. En enää huolehdi pikkuasioista, hymähtelen ja nauran sellaisille "vastoinkäymisille" , joista ennen olisin kiipeillyt seinille. Kyllä tämä elämä jaksaa minut kantaa, varsinkin kun sairastuminen poisti parikymmentä kiloa. Nyt paino on pysynyt vakiona. Ruoka maistuu siitä huolimatta, että suolan makua en tunne. Lääkkeet ovat täsmävieneet suolan maun. Kaikki muut maut ovat tallella ja yrttimausteilla ja valkosipulilla saa ihmeitä aikaan. Hyvinpä tulee toimeen ilman hirvittävää suolamäärääkin.

Tänään on ollut rauhallinen päivä. Normaaleja askareita, päikkärit ja sivujen tekoa. Keskeneräinen sukkaparikin on kohta valmis. Seuraava keskeneräisyys löytyi jo kaapista. Siihen seuraavaksi. Innoissani olen aina aloittanut uutta ja uutta vaikka entisetkin ovat kesken. Nyt yritän paikata niitä ja tehdä jotain valmiiksi asti.

Tein muuten tänään katkarapupiirakan, jollaista sain viime viikolla kyläreissulla. Katkarapujen sijasta voi käyttää vaikka kinkkua tai muunnella maun mukaan. Olipa helppotekoinen ja onnistuikin hyvin. Kuvaa en älynnyt nälissäni siitä ottaa ja nyt siitä on jo puolet syöty:-)

Tässä teillekin ohje. Pääsiäisen kahvipöytään kiva herkku

Katkarapupiirakka

Pohja: 2 dl vehnäjauhoja, 1/2 dl perunamuusijauhetta, 1 tl leivinjauhetta, 1 dl vettä, 100 g voita tai margariinia sulatettuna

Sekoita keskenään.Paista normaalissa piirakkavuoassa noin 15 min 200 asteessa.

Täyte

3 kananmunaa, 2 dl kevytkermaa, 1 dl juustoraastetta, 180 g katkarapuja, suolaa, purjorenkaita, sitruunapippuria, ruohosipulia tai tilliä

Sekoita keskenään täytteen aineet ja kaada täyte esipaistetun pohjan päälle. Paista vielä kauniin ruskeaksi n 30 min.

Mukavaa huomista päivää. Tänne ainakin luvattiin aurinkoa Pusu