Olen viime päivinä paiskinut töitä niin paljon kun keho vaan kestää. Siirrelty tavaroita varastoon, puunattu lattioita, viety mainoslehtiläjät roskiin ja kaikkea mahdollista. Ei siten tarvitse miettiä sitä ensi maanantaita niin paljon.

Peukut sitten pystyyn maanantaina klo 12.15. Silloin meikä taas kasvokkain lääkärin kanssa. Viimeiset kaksi viikkoa olen jännittänyt enemmän tai vähemmän. Tietoisesti en jännitä enkä mieti, mutta tuo sairaasti töitä puskeminen on kai juuri sitä.

Tänään on taas reikipäivä. On taas tullut kivaa palautetta. Tapasin eilen kaupassa yhden asiakkaani, jota en ole nähnyt yli vuoteen. Hoidin hänen koiraansa kerran. Hauvelilla oli todettu luumunkokoinen kasvain takapäässä. Jo muutaman viikon päästä hänen tyttärensä kävi kertomassa, että kasvain on "humahtanut" nuppineulanpään kokoiseksi. Nyt kyselin koiran kuulumisia, kasvain ei ole uusinut ja kaikki on hyvin.

Löysin eilen ihanan brodeerauskuvan ja heti tekee mieli toteuttaa se. Taidan tehdä muutaman merkin "kolmen pallon jätskitötterö". Laitan kuvan kunhan saan tehtyä.

Jäätelökiska avattu ! Kauppaan pääset tästä

Kannattaa myös käydä verkkokaupan sivuilla katsomassa. Olen lisäillyt paljon nappeja ja suurin osa on puoleen hintaan tai alle. Niitähän voi käyttää myös koristeena, askarteluun, kasseihin ym. Tänään tuli päällystettäviä nappeja ja myös kangasliimaa.

Taidan mennä nyt hetkeksi imaisemaan auringon voimaa itseeni ja sitten jätskitötteröiden kimppuun:-))

Voimantunnetta kaikille !!!