Kävin eilen siellä lääkärin vastaanotolla. Kaikki kokeet olivat lähes normaaleja. Natrium oli liian alhainen ja lääkäri käski syödä suolaa. Se vaan maistuu nyt aika pahalle kun suolan maku puuttui lähes 8 kuukauden ajan. Valkosoluarvot, maksa ym olivat edelleen normaalit. Seuraava käynti on sitten joskus elokuussa ja sitten onkin taas TT-kuvaus.

Olen tehnyt tuolla ulkona kaikenlaista pientä. Mansikkamaakin löytyi rikkaruohojen seasta ja taimet näyttävät terhakoilta. Uusin kokeiluni on se, että kylvin pinaattia, tilliä ja basilikaa. Jaoin siemenet kahteen osaan ja aina toiselle erälle annoin kädessä reikihoitoa, toinen puoli sai jäädä ilman. Jännää nähdä tuleeko niistä erilaisia. Hullulla on halvat huvit:-)

Toinen kokeilu on se vehnänorasmehu. Se eka kasvuhan meni melkein siihen yhteen annokseen kun sitä oli kasvamassa vain pienellä tarjottimella. Eilen puristin sitä sitten puoli desiä ja lisäsin vettä. Huh, puistattaa vieläkin. On se aika vahvaa ainetta. Pitää kai ottaa vaan nenästä kiinni ja heittää litku alas.

Teen teille tänään vielä reikihoidon ja sen jälkeen pidän siitä vähän lomaa. Aloitan itsehoidon eli teen itselleni joka päivä tunnin reikin. Jos joku haluaa yksilöllistä reikihoitoa sitä voi tilata kaupan sivuilta www.ompelurasia.fi. Veloitan siitä koska henkilökohtaisessa kaukohoidossa käytän aikaa 30-45 minuuttia kerrallaan ja siinä on paljon enemmän mahdollisuuksia paneutua yksilölliseen hoitoon. Muistathan, että suositus on 3-4 kertaa mahdollisimman nopealla aikavälillä ja sitten harventaen, jotta hoito tehoaa hyvin. Akuuteissa kivuissa hoito pitäisi aloittaa viimeistään 24 tunnin kuluessa.

Palaan taas jossain vaiheessa, voikaa hyvin:-))