Kyllä tuolla auringolla on valtavat voimat. Heräsin aamulla jo 6.30 piripirteänä ja siitä lähtien olen siivonnut, järjestänyt ja tehnyt kaupan sivuja. Eilen olin siellä kylässä ja täytyy sanoa, että on hyvä päästä välillä täältä omien seinien sisäpuolelta pois. Mukavaa seuraa, kaunis koti ja herkut kahvipöydässä antoivat niin paljon energiaa, että kotiintultuani kääräisin hihat ylös ja ajattelin: Jaaha, mistä täällä alottaisi. Jännä miten sitä nyt tuntuu, että jaksaa vaikka mitä. Ehkä sitä vaan välillä kyllästyy omaan itseensä ja ympäristöönsä.

Huomenna minulle tuleekin yksi ystävä kylään, joka hiljakkoin kävi reikikurssit. Teemme hoidon toisillemme. Ihanaa, minäkin saan ihan henkilökohtaista hoitoa. Laitamme reikimusiikin soimaan ja sitten saa vain nauttia, nauttia.... Jos tämä virta tästä vielä lisääntyy niin taidan mennä kolaamaan koko pihan lumesta ja tehdä kevättä;-). No, ei ehkä sentään, tontti on vähän liian suuri siihen, tehköön aurinko tehtävänsä.

Kohta pistän pään pakkaseen ja etsin mitä marjoja sieltä löytyisi. Oli kyläpaikassa niin hyvää marjapiirakkaa, että sitä pitää tänään kokeilla. Laitan sitten ohjeen kuvan kera kun se on paistettu.

Tänään tuli taas pari uutta reikilistalle, joten teen taas illalla ylimääräisen hoidon. Kohta kun oikein innostun, saatte reikiä joka päivä. En muista olenko mihinkään laittanut tätä ilmoitusta. Jos haluat tutkia tarkemmin reikiasioita, löydät siitä tietoa täältä. Jos käyt reikisivuilla, muista lukea myös enkelin viesti :-))

Käykää myös katsomassa kaupan sivuilla, josko löytyisi jotain kivaa. Yritän saada tavarat mahdollisimman vähiin, koska työelämään paluu on aika epävarmaa toistaiseksi.

Kiitos myös niistä ihanista viesteistä, missä on kerrottu kuinka ihmisiä on parantunut myös munuaissyövästä.Ne antavat tosi paljon potkua. Olette ihania lukijani, mielelläni hoidan teitä ja toivon, että siitä olisi mahdollisimman monelle apua.

Nyt on vielä niin hyvä valo, että menen kuvailemaan tuotteita. Megahalauksin Raija Cool

Jyräys ja pamaus. Piha on täynnä neliönmuotoisia lumipalasia !! Klo 21.15

1269460725_img-d41d8cd98f00b204e9800998e