Eilen oli varsinainen mököpäivä. En tiedä miksi, mutta ei oikein huvittanut mikään. Välillä tein kotisivuja ja kyllästyin taas siihenkin. Vedin peiton korviin ja yritin nukkua, taisin torkahtaakin. Olisin ehkä joutanut eilen autiolle saarelle mököttämään.

Tänään nyt on toisenlainen  meininki. Postiin lähtevät asiat on pakattuna. Nyt sitten vaan ootellaan, että tuo sateen ropina taukoaisi. Fillarilla kun ei ole kauhean mukava ajella sateessa. Mietin joskus, miten minä pääsin joka päivä töihin ilmassa kuin ilmassa, ihan sillä samalla pyörällä. Sekin on siis asennekysymys.

Kasvihuoneen kasaus siirtyi viikolla, koirastakaan ei ole kuulunut mitään, joten elämä jatkuu ihan tavallisena mutta haittaakohan tuo mitään.

Reikihoito eilen tehty, se on se vakio oli mieli hyvä tai huono. Omakin fiilis siinä tehdessä jo kohenee.

Heräsin tänään jo kuudelta. Nyt taidan tehdä sellaisen jutun, että otan tunnin tirsat ja sitten sinne postiin vaikka tulisi akkoja tai ukkoja äkeet selässä.

Ajatelkaas, miten kauheaa olisi, jos aurinko ei ikinä paistaisi. Kyllä sillä on suuri vaikutus mielialaan ja olotilaan yleensäkin. Onneksi ylihuomenna sen pitäisi kurkistella ainakin täällä etelässä.

Pidemmittä puheitta.......zzzzzzz Silmänisku