tämän päivän olen viettänyt haravoimalla oksia pihalta. Hitaampaahan se on kuin ennen mutta olihan mulla tehokkaita apulaisia. 2- ja 4- vuotiaat ja he taisivat olla ahkerampia kuin minä. Välillä vaan istuin tuolissa ja nautin lämmöstä. Kyllä noita pieniä on kiva seurailla, tulee ihan oma nuoruus mieleen kun lapset olivat pieniä.

Pienet tirsat oli pakko ottaa ennen salkkareita. Tänään yritän mennäkin ajoissa nukkumaan. Huomenna on oltava Hesassa jo klo 8 pleurapunktiossa. Sitten ei vissiin kovin raskasta työtä saa tehdäkään kun on reikä selässä.

Kartsa tuolla kyseli kommentissa niistä uusista lääkkeistä. Ei nimistä ollut puhetta lääkärin kanssa ja sitä samaa lääkettä minäkin sain, Nexavaria. Annos on 800mg vuorokaudessa ja taas tauotta. Pommittaisiko tää nyt sitten taas sitä kasvainta pienemmäksi, toivottavasti. Oireita tässäkin lääkkeessä riittää ihan yhtä paljon kuin Sutentissa, toivotaan ettei ne ihan kaikki iske:-)

Tein tänään löydön pihalta, pienen nokkospuskan. Keräsin ne ja nyt ne likoavat kannussa aamuun asti. Sitten lisään juomaan hunajaa ja nautin pieninä annoksina. Pitäisi lähteä metsään oikein nokkosjahtiin. Se on yksi kasvi, missä on suuret määrät vitamiineja, hivenaineita ja rautaa ym. Siitä saa todellista voimajuomaa !

Huomenna tulee lisää lämpöä ja saa ruveta nauttimaan kesästä:-))