Tänään mun luo on tulossa paras ystäväni Ahti, musta staffi joka on jo 13 vee. Ahdilla on nyt virtsarakossa nyrkinkokoinen kasvain. Ahti saa nyt muutaman päivän nauttia reikihoidoista ja hyvästä ruoasta, silityksestä ja rapsutuksista. Lääkärin mukaan aika saattaa olla aika vähisää, joten ihanaa vielä nähdä tuo ihana kulta. Toivon kumminkin, että reiki auttaisi antamaan hänelle vielä lisäaikaa. Haaveilen vielä siitä, että saisimme kesällä heitellä palloa takapihalla. Kaikki reikienergia peliin !

Oma kunto on ollut aika hyvä. Viime päivinä tosin jalkapohjat on kipeytyneet niin, että kävely on tosi vaikeaa. Se on yksi lääkkeiden sivuvaikutus. Lääkkeet on nyt muutaman päivän tauolla kunnes jalat ovat paremmassa kunnossa.

Viime aikoina olen taas tehnyt helmikoruja, lähinnä kukallisia nilkkakoruja. Niitä kyseltiin viime kesänä tosi paljon. Nyt teenkin niitä läjän jo ajoissa ja useampaa kokoa.

Käykääpä myös Ompelurasian sivuilla katsomassa. Siellä on paljon alennettua tavaraa. Olisi kiva joskus päästä niistäkin eroon.

Laitan tässä vielä teille kuvan mussukastani, ihailkaa !!