Tervehdys

Niin moni on nyt kysellyt kuulumisia että teen pienen postauksen. Joulunalusaika on aika kiireistä ja päivät livahtavat käsistä ihan huomaamatta. Paljon on tekemistä ja teen sen minkä kerkiän. Tänne en juurikaan ole vilkaissut.

Lääkärissäkäynti oli alkukuusta ja kaikki on paremmin kuin viimeksi. Etäpesäke oli nyt jopa hieman pienentynyt. Ruokavalio jatkuu ja voimaa on tullut lisää. Jaksan tehdä paljon enemmän kuin ennen ( vaikkei se täällä kotona juuri näykään). Aloitin joulusiivouksen keittiön laatikoista ja vanhat tarpeettomat kamat lentävät nyt pellolle. Verkkokauppakin toimii nyt aika hyvin, joten sekin lisää hommia.

Innostuin alottamaan villatakkia itselleni ja silloin kun "lepään" neulon sitä. Pieniä kipuja on satunnaisesti. En kuitenkaan ole tarvinnut kipulääkkeitä. Välillä menee montakin päivää, että en muista sairas olevanikaan.

Ainoa ongelma oli jatkuva painonlasku. Vaikka olisin syönyt kuinka paljon tuntui kuin ne olisivat valahtaneet suoraan johonkin roskikseen. Pari viikkoa sitten kävin Ninan luona ja hän hoiteli ongelmaa akupunktiolla. Paino on siitä lähtien ollut vakio eli apu siihenkin tuli vaihtoehtohoidosta. Hiukset lähtevät nyt pesussa aika reippaasti. Pyydän kohta lääkäriltä peruukkireseptin ja haen itselleni jonkun hienon kuontalon. Kumma kyllä sekään ei ahdista. Oikeastaan tekisi mieli jo ajaa loput pois pöllyämästä.

Kaikki on siis toistaiseksi erinomaisen hyvin, joten huolissaan ei tarvitse olla. Odotellaan Joulua ja jos nuo pakkaset vähän hellittäisi olisi kiva.

Kiitos teille kaikille kun ajattelette minua. Kyllä tekin ajatuksissa olette.

Mukavaa Joulunodotusta :-))